Ha többet szeretnél megtudni:

Egy igen látványos és rengeteg emberhez eljutó hatékony közterületi megjelenést tudunk biztosítani az Önök részére.

Kialakítottunk egy teljesen homogén, jelenleg Budapesten 300 egységből álló flottát, melyek teljesen egyforma megjelenést biztosítanak. A flotta folyamatosan bővül, amely nemsokára a fővárosban 400 egység lesz, illetve az ország nagy városaiban is hamarosan megtalálhatóak leszünk. Így tehát az ország számos pontján elhelyezkedő éttermek és pizzériák rendeléseivel együtt viszik majd az elhelyezett reklámanyagot az utcákon, tereken vagy akár sétáló utcákban, bevásárló központok és forgalmas irodaházak közvetlen bejárata elé.

A motoros futárok szállító dobozait kiváltjuk egy általunk készített és felmatricázott reklámdobozra. A doboz két oldalán és a hátfalon helyezünk el egy-egy öntapadó matricát 500mmx500mm-es méretben.

A reklámdobozok sikere elsősorban a megjelenési formájuknak köszönhető. Rendkívül látványosak és figyelemfelkeltőek, ha egy autós előtt halad vagy áll, gyakorlatilag nem tudja kikerülni, hogy ne olvassa el. De ez igaz a gyalogosokra is, akik például épp a zebrán közlekednek.

A hatékonysága egyszerűen megkérdőjelezhetetlen!

Olyan egyedi, kreatív ötletek is megvalósíthatók, melyre más hirdetési eszközök nem adnak módot. És ami fontos, hogy alacsony költségek mellett is nagy hatásfokú médium.

A megjelenés két-négy hetes időtartamra optimális. Kevesebbre azért nem, hogy elérjük a megfelelő kontaktusszámot, többre pedig a hatás csökkenése miatt nem ajánlanám.

Mi végezzük a flotta teljes kezelését, a matricák felhelyezésétől, az ellenőrzésen keresztül a logisztika megszervezéséig, ezt a terhet levesszük a vállukról. Ezzel Önöknek a megbízáson túl semmi tennivalójuk nincs.

A felületek folyamatos szigorú ellenőrzéseken esnek át, ezzel elkerülve a hirdetések minőségének romlását. Minden héten egyszer az összes felületet megvizsgáljuk, amelyről minden esetben fényképes dokumentáció készül, amelyet az ügyfelek rendelkezésére bocsátunk.

Három médiaeszközt kínálunk, melyek fantázia neve egy-egy mozaikszó, a fent vázolt a MOVING AD (motoros futárdobozok) névre hallgat. Ha kíváncsi a részletekre, egy személyes találkozó alkalmával szívesen bemutatom, valamint további érdekes információkkal, számokkal, statisztikákkal fogok szolgálni. Érdemes meghallgatni!

Elérhetőségek

Székhely

4766 Pátyod, Dózsa György út 36.

Telephely

1142 Budapest, Rákos tér 25/a.

Kiss Csaba

Ügyvezető

+36 20 924-8557

kiss.csaba@efad.hu